ORDU / FATSA - Fatsa Mesleki Eğitim Merkezi

Ara

6 Şubat depremleri sonrasında, birlik beraberlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığımızın yürütücüsü olduğu “Kardeş Okul” ve  ÇEDES Projeleri kapsamında Fatsa Mesleki Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri ile Kızılay Fatsa Şubesi ve öğrencilerin işbaşı eğitimi yaptığı işletmeler tarafından hazırlanan  yardım kolileri kardeş okul Hatay / Arsuz-Aşık Veysel Anadolu Lisesi'ne ulaştırılmak üzere  yola çıkmıştır.

Ekm

Fatsa Mesleki Eğitim Merkezi Olarak Hazırladığımız 2023 Ahilik Haftası Programı Büyük Beğeni Topladı.

Haz

Fatsa Mesleki Eğitim Merkezi 2022-2023 Öğretim Yılı Mezunlarımızı büyük bir coşkuyla uğurladık. Okulumuz öğrencisi iken aynı zamanda iş hayatının da bir parçası olan Mezunlarımıza çalışma hayatlarında başarılar dileriz. "Her sabah besmeleyle açılır dükkanımız, Ahi Evrandır dahi pirimiz üstadımız."